Parkeergelegenheden & routebeschrijving

 • parkeren theater de Spiegel

  Direct naast theater De Spiegel liggen 2 parkeergarages met elk 650 parkeerplekken, genaamd parkeergarage Noordereiland & parkeergarage Diezerpoort. Een dagkaart bij parkeergarage Diezerpoort kost € 5,00 per kaart. Een dagkaart voor parkeergarage Noordereiland kost € 17,40. Zwolse theaters kan uitrijkaarten verzorgen voor de gasten van uw evenement. Met de auto vanaf de A28 neemt u afslag centrum om De Spiegel te bereiken.

  Noordereiland
  Assiestraat 2
  8011 XT Zwolle

  Diezerpoort
  Van Welvelinckhovenstraat 8
  8021 JA Zwolle


 • parkeren schouwburg Odeon

  Op 5 minuten loopafstand van schouwburg Odeon liggen 2 grote parkeerterreinen met elk circa 200 parkeerplekken, genaamd parkeerterrein Burgermeester van Roijensingel en parkeergarage Emmawijk. Een dagkaart bij beide parkeergelegenheden kost € 9,00 per dag. Zwolse theaters kan uitrijkaarten verzorgen voor de gasten van uw evenement. Met de auto vanaf de A28 neemt u afslag centrum om de nabijgelegen parkeerplaatsen van Schouwburg Odeon te bereiken.

  Emmawijk
  Emmawijk 23
  8011 CM Zwolle

  Burgemeester van Roijensingel
  Zuiderkerkstraat 21
  8011 HE Zwolle


 • pendelbus

  Zwolse theaters kan voor uw gasten een pendeldienst verzorgen. In overleg met u verzorgen wij voor kleine busjes of grote bussen tussen nabijgelegen parkeergarages of het NS Station naar één van onze theaters. De bussen staan op strategische plekken opgesteld, zijn herkenbaar door het logo van uw organisatie of het beeldmerk van het evenement dat achter de voorruit zit. Indien gewenst verzorgen we tevens gastvrouwen die de gasten opvangen en doorverwijzen naar de bussen. We adviseren u hier graag over.

contact

 • bel mij terug

 • stuur een bericht

 • adresgegevens

  Schouwburg Odeon   
  Blijmarkt 25               
  8011 ND Zwolle 

  Theater De Spiegel  
  Spinhuisplein 14
  8011 ZZ Zwolle